Inrichten, verwerken en controle administratie

Een goede en betrouwbare administratie geeft u een goed inzicht in uw financien en daarmee kunnen we uw onderneming de juiste kant opsturen. Flexiboek helpt u bij de inrichting, verwerking en controle van uw financiele administratie. U kunt ervoor kiezen ons alles te laten doen maar we kunnen het ook met u samen doen. U kunt ook uw boekhouding bijhouden in onze excelsheet, of in ons voordelige  boekhoudpakket maar het mag ook in uw eigen boekhoudpakket. Flexiboek staat voor flexibel, dus alles is mogelijk, onder onze begeleiding kiezen we de juiste manier, wij houden de controle, dus u wordt niet aan uw lot overgelaten.

Wij willen nog wijzen op ons voordelig boekhoudpakket. Wij gebruiken hiervoor Minipak, dat is een leuk pakket en kost eenmalig EUR 189 excl. btw, eenmalige aanschaf, zonder jaarlijkse licentiekosten. Vele klanten van ons werken met dit pakket. Werkt simpel en is niet duur. Geen maandelijkse abonnementskosten, u kunt hier wel 10 jaar mee vooruit. Voor meer informatie zie www.minipak.nl. Ze hebben ook nog een faktureringsmodule, deze is apart aan te schaffen en ook niet duur.

Wilt u liever werken met een online-boekhoudpakket dan is Visma eAccounting een goede en voordelige keuze. Hierin kunt u alles doen, facturen maken, bonnen uploaden en uw eigen boekhouding bijwerken. Zelfs een webshop behoort tot de mogelijkheden maar alleen bonnen uploaden kan ook. Een mooie online tool, op maat te gebruiken. Hierin adviseren wij u ook wat voor u de beste optie is. Voor meer informatie  zie nl.visma.com/eaccounting.